منابع درآمد مردم این منطقه بیشتر به بخش کشاورزی و دامداری مرتبط میشود. امّا سایر بخشها نیز در تأمین درآمد، نقش به سزایی دارند.
سبب پیدایش روستای رباطمراد و نقش اصلی آن امروزه همان کشاورزی است امّا در دهههای اخیر به علت کم شدن شدید آب کشاورزی جوانان بیشتر به مشاغل مرتبط با ساختمانسازی، از کارگری ساده گرفته تا بنّایی در رشتههای مختلف سفتکاری، گچکاری، سیمانکاری، سنگکاری، نصب ایزوگام، سیمکشی برق و لولهکشی آب و گاز و …. روی آوردهاند. مشاغل دولتی نیز از مشاغل اساسی در بین اهالی میباشد.
فرآرودههای کشاورزی
از عمدهترین فرآوردههای کشاورزی و باغداری رباطمراد میتوان گندم، جو، لوبیا، نخود، سیب زمینی، پیاز، علوفه، چغندرقند، گل، برخی صیفیجات و انگور را نام برد.
فرآوردههای دامی
شیر، گوشت، عسل، پشم، تخم مرغ، لبنیات و …
معادن
در بخش معدن، دهستان گلهزن دارای معادن مهمی است. معادن سنگ لاشه آهکی جلماجرد، سنگهای تزئینی مزاین و جلماجرد، معادن سیلیس رباطمراد، قیدو، مزاین و معدن کریستال جلماجرد از معادن مهم منطقه و یکی از شیوههای کسب درآمد اهالی است.
پرورش گل
گُلکاری از دیگر شیوههای معیشت اهالی است که به سبب همجواری با شهرستان محلات در منطقه رایج شده و سابقه چندانی در منطقه ندارد. امروزه پرورش انواع گل و گیاهان زینتی در رباطمراد و به ویژه در روستاهای جلماجرد و امینآباد و مهستان و قلعهی قنات رونق بسیاری داشته و گل گلایل یکی از عمدهترین انواع گلهای صادراتی منطقه میباشد.
سایر کارهای تولیدی و خدماتی
مشاغل مرتبط با ساختمانسازی، صنایع چوب، صنایع فلزی، خدمات آموزشی، خدمات مربوط به اتومکانیک و مکانیک، آرایشگری، صنایع دستی مانند فرش بافی و … از دیگر منابع درآمد مردم این منطقه هستند.
مراکز داد و ستد
شهرهای تهران، اصفهان، اراک، خمین، محلات و گلپایگان عمده مراکز داد و ستد اهالی منطقه میباشند.
صادرات
گندم، جو، انگور، کشمش، بادام، پیاز، سیب زمینی، لوبیا، چغندر قند، گوجه، علوفه در بخش کشاورزی، قالی در بخش صنایع دستی، انواع سنگهای زینتی، لاشه، کریستال، سیلیس و ماسه در بخش ساختمانسازی و عسل، شیر گاو، گوشت گاو، گوشت گوسفند، گوشت بوقلمون و مرغ، و همچنین تخم مرغ و بوقلمون در بخش دامپروری از مهمترین صادرات این منطقه هستند.